framsida-upp-20120216.jpg

Skriv ut sidan   Start > Hemsidor

Intresserad av hemsida!
Maila mig och beskriv ditt intresse och innehåll av  hemsida så lämnar jag en KOSTNADSFRI offert.

Betalningen
Betalning sker när allt är klart och när du som kund känner dig nöjd. Men innan mitt arbete börjar har vi kommit överrens om ett pris.

 
Internet är ett utmärkt komplement till traditionell marknadsföring. En lyckad satsning på internet kan öka antalet kunder eller vara en fin reklam för kennelns hundar eller kanske visa föreningens budskap.

När det gäller hemsidor satsar
jag på enkelhet, funktionalitet. Jag gör hemsidor som är lättnavigerade även för den ovane surfaren

NYTT PUBLICERINGSVERKTYG!
Logga in och administrera webbplatsen direkt i webbläsaren. Du kan redigera och lägga till sidor utan att använda andra programvaror. Flera administratörer kan arbeta med administrationen och varje administratör kan ha en egen inloggning.

Andra verktyg
Jag använder även andra verktyg för att skapa
intagande hemsidor intuitivt kombinerat med grafisk design, bildoptimering, flexibel anpassning och publicering i en enda produkt.
Jag skapar egna webbplatser,  Oavsett användningsområde – hobby, familj, klubb, förening, kennel. Skapar jag snabbt och enkelt din egen webbplats med Web Designer.

Du som kund kan i samförstånd välja någon av de flexibla mallarna, eller jag skapar din webbplats från grunden – och du behöver inte kunna något om HTML. Allt skall vara enkelt och snyggt !!

Hemsidan är ansiktet utåt
Jag ser till att hemsidan återspeglar ert företag, era produkter och tjänster, er kennel eller förening. Jag arbetar utifrån mina kunders perspektiv och vad det är ni vill förmedla. Kommunikation är ju vad det handlar om.

Hemsidor 
En hemsida tar i regel några veckor att utforma, detta också beroende på hur många undersidor som skall göras. Hemsidans färdigställande beror också på hur snabbt jag får tillgång till material så som foton och alla uppgifter som behövs. Jag jobbar efter principen att sidorna ska vara stilren samt kunna ge besökaren en trevlig rundvandring, sidorna skall också vara lättnavigerade och vara vilsam för ögat. Det mesta av grafiken görs i Photoshop och Illustrator. Mina utformade hemsidar kan du för övrigt hitta längre ner på denna sida.

Dekorer och tillbehör  
Till en hemsida gör jag också i regel all personlig grafik och tillbehör till sidan som skall harmonera till valda färger och bakgrunder, kan vara avgränsare, grafiska bilder som jag gjort för att passa in för vissa ändamål mm.

Naturligtvis används dessa bara för den hemsida de gjorts för och får ej användas på annan hemsida eller till andra ändamål utan upphovs- mannens till låtelse d v s mig. Copyrighten tillhör alltid upphovs- mannen

 

grafik-bild-01.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Birgitta Sterner                   Tel: 063-101044, mob: 070- 525 45 28                    
Fjällripevägen 20                 E-post: birgitta.sterner@telia.com

831 62 Östersund
Inloggning admin »                                 Created BS Information. Design, layout och grafik.